![]() |
![]() |
-Gość_kamil- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam - nie krzyczec prosze - jestem poczatkujący - zakupilem kasiazke php MySQL tworzenie stron www i przegladajac skrypty w ksiazce natknolem sie miedzy innymi na taki zapis:
co on oznacza? 1 raz spotkałem sie z czymś takim -> a inny przykład to np:
mysqli ![]() connect_errno ![]() byłbym bardzo wdzieczny za wyjasnienie tych zwrotów. pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) wywolanie metody close() obiektu $bd_lacz
Poczytaj se o klasach, obiektach a potem w razie czego pytaj. W tym przypadku autor ksiazki zapewne gdzies podal kod klasy, której biektem jest $bd_lacz 2)są funkcje z rodziny mysqli . Są tez z rodziny mysql. Zajrzyj do manuala. Co do mysqli_connect_errno() nie znalazlem jej w manualu, wiec moze autor ksiązki sam napisal taką funkcję i gdzies ja podal -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
-Gość_kamil- |
![]()
|
Goście ![]() |
dziękuję
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nastepnym razem:
php.net -> function search manual jest twoim najlepszym przyjacielem -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:36 |