![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 7.01.2005 Skąd: Nigdzie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam problem ze srobieniem eksportu z bazy. Wychodzi mi cos takiego jak przy eksporcie w phpadminie, poza jednym szczegółem - niewiem jak uzyskać cos takiego: Próbowałem mysql_fetch_field, ale nie idzie mi to, tzn funkcja zwraca obiekt, a ja obiektów nie znam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest chyba
SHOW CREATE nazwa_tabeli/bazy -- poszukaj bo nie znam tego dokladnie -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dr_bonzo @ 2005-11-11 17:53:54) to jest chyba SHOW CREATE nazwa_tabeli/bazy -- poszukaj bo nie znam tego dokladnie a dokladnie SHOW CREATE TABLE nazwa_tabeli; @Tsriu, co stalo na przeszkodzie do zajrzenia do zrodel phpMyAdmin ![]() -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 19:19 |