![]() |
![]() |
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hwao, to tylko 7h w jedną strone intercity
![]() A na wiosne przydałby się zlot w warszawie, ewentualnie w poznaniu. Nie tyle co zlot a konferencja. Zresztą poruszaliśmy ten temat ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na wiosne? nie lepiej w wakacje? albo w jakis dlugi weekend chociaz. mnie starzy nie puszcza w srodku roku szkolnego:(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trzeba wszystko odpowiednio wcześniej ustalić, aby każdemu pasowało
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat ... każdemu... ![]() Nie ma szans -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co myslicie o Poznaniu albo W-wie miedzy Sw. Bozego Narodzenia a Sylwestrem ?
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
napewno W-wa bylaby lepsza, ale termin .... ciut rodzinny termin to jest, oczywiscie glwonie dla staryszych uzytkownikow takich jak ja
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie sądzicie ze wakacje lepsze?? mamy wtedy duzo czasu mozna by przygotowac wykłady (chciałbym jakis poprowadzic a nie bede w stanie go przygotowac w srodku roku szkolnego). Ustalimy jeszcze w sobote.
PS: robi sie OT, jak tak dalej pojdzie to wyodrębnie temat. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(NuLL @ 2005-11-09 15:03:32) Co myslicie o Poznaniu albo W-wie miedzy Sw. Bozego Narodzenia a Sylwestrem ? Wydaje mi się że lepiej było by przed Świętami. Cytat PS: robi sie OT, jak tak dalej pojdzie to wyodrębnie temat. to może już to zrób, żeby dojść do kompromisu potrzeba będzie trochę czasu ![]() Ten post edytował Strzałek 9.11.2005, 19:40:31 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę, że Poznań w tym okresie, który NuLL zaproponował to najlepsze rozwiązanie. Z tego co wiem w Poznaniu był już jakiś zlot organizowany i jest to miejsce sprawdzone (domysły, nie byłem). Przed świętami to nie najlepszy pomysł ze względu na to, że nie było by zbyt wiele czasu na przygotowanie materiałów. Święta dla wszystkich są wolne od szkoły/pracy, więc jest to idealny czas na przygotowania.
Chętnie bym do Poznania przyjechał. --EDIT-- [OT] Jeżeli miałby być organizowany taki zlot, to moim zdaniem tylko z pełnym poparciem zarządu. Taki zlot dobrze by zrobił całej społeczności php.pl. Z jednej strony wszelkie sprawy organizacyjne, łatwiej jest omówić na żywo niż poprzez internet, z drugiej, dobrze by było poznać ludzi, z którymi wymienia się poglądy na forum/ircu, osobiście. ![]() [/OT] |
|
|
![]()
|
|
Administrator PHPedia.pl Grupa: Developerzy Postów: 1 102 Pomógł: 2 Dołączył: 14.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za wcześnie. Ledwo co Kraków był ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to gdzieś bliżej Lublina (a może w Lublinie
![]() I wakacje nie całkiem, no ostatecznie początek lub koniec. Najlepiej jakię weekend. Bo chętnie bym dołączył ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 120 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(mike_mech @ 2005-11-09 20:55:47) Warszawa jest OK, albo Kraków byłoby idealnie. Z doświadczenia wiem ( ![]() |
|
|
![]()
|
|
jeżeli odbędzie warszawie będę na 100%
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli odbędzie się w Lublinie będę na 50%(albo będę albo nie)
![]() ![]() -------------------- (\.../)This is Bunny
(O.o)Copy Bunny into your signature to help him... (> <)...on his way to world domination |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
haha, ja proponuje Olkusz ;-D
Powaznie to proponuje centrum Polski, ale swieta to troche termin w ktorym - przynajmniej ja - mino ze to swieta jest najwiecej pracy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie święta odpadają.
niby każdy ma wtedy czas, ale też każdy dzięki temu czasowi wychodzi na prostą z projektami, za dużo pracy w święta jest ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiecie - ja tak wytoczyłem święta ot tak bo jest wolne.
Mnie w wakacje zapewnie nie będzie na zlocie ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
ale zlot zrobi sie zapewne pod sam koniec wakacji zeby nie bylo:)
PS: wydzieliłem z http://forum.php.pl/index.php?showtopic=37119 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co do konferencji to zawsze można na http://www.phpcon.pl/ jechać do Poznania.
EDIT. Heh, właśnie zobaczyłem, że już nie ma miejsc ![]() -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Sea, spójrz też na rok
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:19 |