![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobilem formularz, ktory ma wysylac dane do bazy mysql:
w bazie stworzylem tabele o nazwie gb_recenzje z polami: id, tyul, recenzja, autor. Po wcisnieciu przycisku Dodaj do bazy, nie wyskakuje zaden blad, tylko powtornie laduje sie strona z formularzem, wchodze dophpmyadmin i patrze czy cos sie dodalo, ale nic sie nie dodaje. Meczylem sie z 3h, ale problem jak dla mnie nie do przejscia... Nie weim moze zle tabele stworzylem:/ Ps. dane do bazy (login, haslo, nazwa bazy) sa w pliku config.php i sa dobre bo inne formularze mi dzialaja. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może masz problem z zapytaniem dodaj sobie obsługę błędów mysql, mianowicie mysql_error" title="Zobacz w manualu php" target="_manual pod tym zapytaniem dodaj:
Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyskoczylo mitakie cos:
Cytat You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 Nie wiem czyw dobre meijsce wrzucilem ten kod, dalem go na kocnu:
-------------------- |
|
|
-Gość_lukas1- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zmień linię:
na:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 10 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ten kod miales dac pod tym
czyli ma to wygladac tak
Ten post edytował vtuner 11.11.2005, 15:18:13 |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
A najlepiej to napisz to tak:
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(Gość_lukas1 @ 2005-11-11 14:17:18) Zmień linię:
na:
Jestes Bogiem;) Juz dziala. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:32 |