![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki kod:
Jest to wycięcie kawałka obrazu i wyswietlenie go. Obraz ma 5000 X 5000 px Niestety po wykonaniu wyswietlany jest kawałek obrazu ale kolory nie sa zachowane, zółty sie miesza z czerwonym itd... Jak zmienie moj obraz na 1000 x 1000 px to wtedy jest ok, ale trzeba mi to wykonac na tym wiekszym. Moze ten Jpegiem jest cos nie tak? Ten post edytował cornholio666 11.11.2005, 10:50:04 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
imagecreatetruecolor" title="Zobacz w manualu php" target="_manual zamiast imagecreate" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki, o to mi chodzilo
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 10:23 |