![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!! Mam taki problem. Mam neostrade. System w moim komp to Windows XP. Zalozylem sobie dwie domeny na no-ip. Chce miec dwie strony inetrnetowe na 1 serwerze. Jakie wpisy mam dodac do pliku konfiguarcyjnego apacha, zeby po wpisaniu jednej czy drugiej domeny otwierala sie odpowiednia strona z odpowiedniego katalogu. Rozumiem, ze bedzie sie to opierac na wirtualnych serwerach. Prosze o porade!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod NameVirtualServer *
<VirtualHost *> DocumentRoot /www/docs/domena1 ServerName domena1.pl ErrorLog logs/domena1-error_log TransferLog logs/domena1-access_log </VirtualHost> <VirtualHost *> DocumentRoot /www/docs/domena2 ServerName domena2pl ErrorLog logs/domena2-error_log TransferLog logs/domena2-access_log </VirtualHost> -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
juz sam naprawilem. zamykam temat. Pozdrawiam
--- "zamykam temat" <== buahahahaha masz tupet:D na przyszłosc uzywaj przycisku raportuj alek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tylko chciałbym się jeszcze zapytać co się wtedy dzieje z serwerem głównym?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
główny serwer tez musisz wpisac do serwerów wirtualnych
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:21 |