![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam sobie taki formularz. i jest ladnie zrobiony, ale chce zeby ktos mi go przerobil i zeby wysylalo to samo co do mnie + pozdrowienia(dziekuje za napisanie) na e-maila ktory sie poda w formularzu.
oto plik formularz.hml
a oto plik mail.php
Pozdrowienia i z gory dziekuje. ----edit---- 1. Tym razem poprawiłem, ale od następnego posta prosze używać odpowiedniego bbCode. Poza znacznikiem [ code ] są jeszcze [ php ] i [ html ] 2. Czy to kolorwanie tekstu jest na pewno konieczne. Prosze się ograniczyć z takimi kolorkami. ~mike_mech Ten post edytował mike_mech 9.11.2005, 20:10:20 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale chce zeby ktos mi go przerobil tu nikt nie pisze/przerabia/itp skryptow na zamowienie
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
NO blagam niech mi ktos przerobi. proszeeeeeeeeee
Starczy, nawet nie probowales udawac ze chcesz cos sam zrobic - NuLL ----edit---- A ja pozwolę sobie otworzyć i dopisać że NuLL ma dziś zły dzień bo go "taki jeden" na odcisk nadepnął ![]() ~mike_mech -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja może pójdę w inną stronę i zaproponuję klasę PHPMailer do wysyłania maili.
I nie musisz sie męczyć z nagłówkami i mailem, tylko składasz treść jak poprzednio i wio ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:39 |