![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem początkujący i nie moge sobie poradzić z pewnym problemem (nie mogę znaleźć również roziązania na forum). Problem jest następujący: mam formularz oto jego część oraz kawałek kodu
i teraz po nacisnięci przycisku dodaj kurs przeladowuje stronke i dane zapisuja sie do tablicy ale gdy wypelnie po raz drugi (trzeci, czwarty) dane i przycisnę przycisk w tablicy zawsze jest tylko jeden ostatni element. Kod php jest zapisany w innym pliku i jest includowany. POzdrawiam i z góry dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ale co ty sie dziwisz?
za kazdym razem czyscisz na nowo tablice. ze juz nie wspomne ze nigdzie nie pamietasz wczesniej wprowadzonych danych. Musisz po kazdym submicie gdzies je zapisywac, co nie znika po skonczeniu dzilaniu skryptu, np sesja -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:47 |