![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam :-) moje pytanie zapewne strasznie banalne jednak chcialbym sie poradzic z jakimi "--with" zainstalowac php5 aby ruszylo mi apache2 ? opcjonalnie curl.mysql,postgresql ? na php4 + apache robiem zawsze tak "configure --with-apxs --with-curl --with-mysql" wszystko ladnie brykalo. Z gory dziekuje za jakakolwiek odpowiedz/sugestie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linux,
piękno wiedzy o linuksie... na czym ów polega ? now that is the question ! and, a quick answer for Ya ![]() Na tym, że psujesz ile wlezie, jedna rekompilacja, druga, trzecia, czwarta nocka, pietnasta paczka fajek ![]() Tak więc, polecam psuć do bólu - oczywiście w granicach zdrowego rozsądku ![]() //edit: jezeli chodzi o pytanie zadane w topicu: ./configure --help <- polecam, naprawde pomaga, jak aspiryna w tych chwilach... Ten post edytował Fo 17.11.2005, 10:15:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Fo
Jeszcze jedna taka wypowiedź i dostajesz ostrzeżenie za nabijabie postów nic nie wnoszących do tematu. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 29.02.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(pancio6666 @ 2005-11-09 00:14:09) witam :-) moje pytanie zapewne strasznie banalne jednak chcialbym sie poradzic z jakimi "--with" zainstalowac php5 aby ruszylo mi apache2 ? opcjonalnie curl.mysql,postgresql ? na php4 + apache robiem zawsze tak "configure --with-apxs --with-curl --with-mysql" wszystko ladnie brykalo. Z gory dziekuje za jakakolwiek odpowiedz/sugestie polecam http://www.web-tech-india.com/articles/php...ing_php_apache/ zrobilem jak pisza i wszystko mi smiga |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 18:17 |