![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szczerze powiedziawszy nie wiem co jest grane. Otóż move_uploaded_file nie działa tak jak należy. Raz wrzuca, raz nie.. zarówno na localu jak i serwerze. Sprawdzałem już takie ustawienia jak memory_limit, maksymalną wartość wgrywanego pliku, safe mode i wszystko według mnie jest jak należy a plików i tak nie wgrywa. Napisałem już nawet od samego początku wrzucania i dalej nic.. Tak jakby nie przesyłał sobie pliku. Stąd zatem moje pytanie. Czy istnieje jakiś pewny sposób wgrywania plików .avi, .wmv, .mpg itd powyżej 20mb? Mógłby ktoś wrzucić najprostszy skrypt tego pokroju? Ja sobie go dalej rozbuduję.. Z góry bardzo dziękuję. -- EDIT To jest mniej więcej treść mojego skryptu i nie działa jak należ.. tzn pliki poniżej 10 mb wrzuca, ale większych nie chce... Co może być nie tak?
Ten post edytował adalgrim 9.11.2005, 18:51:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro mówisz że przekombinowałeś już różne ustawienia w php.ini to powiedz jak masz teraz to wszystko ustawione(te ustawienia od plików).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za zainteresowanie, ale już znalazłem.
W kodzie ini_set nie zmianiał wartości post_max_size, przez co skrypt się wysypywał. Zmieniłem to ręcznie i wszystko działa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 03:01 |