![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam jestem tu nowy i raczkuje w php
![]() $sql="delete from news where id=$newsid"; mam błąd o tej treści You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1, calość ze skryptu usuwającego wyglada tak:
Jak wiecie co z tym zrobic to bylbym wdzieczny za pomoc. Pozdro. ![]() Tym razem poprawiłem ale następnym razem prosze samemu używać bbCode'u. ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze kod podawaj w [php][/php] a po 2 pokaz caly kod
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Gdzie tu jest błąd ?" - Co to za temat i jak on nawiązuje do treści posta i zagadnienia.
Zamykam, do czasu wysłania mi na PW poprawnego tematu. ----edit---- Otwarte. P.S. Jesteś pewnien, że zmienne $newsid i $_GET['deletenews'] istnieją :?: Wyświetl sobie zmienną $sql znim wykonasz zapytanie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstawiam tu kod php
Z gory dzieki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(adamk @ 2005-11-08 21:56:02) Wstawiam tu kod php (...) Cieszymy się, ale co dalej ? Sprawdziłeś to co Ci mowiłem w poprzednim poście ? Dalej są jakieś błędy ? Określ się. Tylko już nie klep kolejnego posta, możesz użyć funkcji Edytuj |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:01 |