![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 177 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
mam bazę która ma ok 9MB i nie mogę jej załadować poprzez phpmyadmin (pokazuje się błąd o jakimś przekroczeniu czasu) gdy podzielę bazę na małe części to jest to do wykonania ale zajmuje dużo pracy.
jakie programy polecacie które łączyłyby się z serwerem i ładowały bazę? próbowałem MySQL-Front ale też nie potrafił mi załadować tej bazy. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
spróbuj podzielić ją na mniejsze kawałki, albo uzyn np. MySQL Front, EMS Managera MySQL (rewelka, polecam, jednak dosyć droga jakieś 700 zł.).
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%)
|
do phpMyAdmin moze przesylac skompresowane pliki np zip-em a pliki textowe pakuja sie calkiem ladnie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
ewentualnie polecam do tworzenia kopii narzedzie mysqldump, a pozniej do odtworzenia polecenie z konsoli SOURCE lub tez narzedzia graficzne: MySQL Administrator (na mysql.com)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 21:56 |