![]() |
![]() |
-Qrpas- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
1. Nie znam sie kompletnie na php, jest mi potrzebne tylko do stworzenia szablonu strony i tylko na ten temat staralem sie zebrac jakies informacje. 2.Jak napisalem szukalem juz w wielu miejscach (zeby nie bylo odpowiedzi w stylu "poszukaj w necie"), i nic nie rozumiem z php. To tak by wyjasnic sprawe, teraz opis problemu; 1.Tworze strone i chce stworzyc jej szablon co ulatwi mi prace 2. Tworze plik index.php 3. tworze cos takiego
Link na stronie wyglada na przykład tak: <a href="index.php?bo=autor">O mnie</a> Pytanie moje brzmi: Czemu to nie dziala? Reszta kodu (html) strony jest poprawna, serwer obsluguje ta wersje php, pliki maja poprawne nazwy. Wszytko chodzi tylko ,ze strona laduje sie bez <body> ktore jak widac (tak sadze-mam nadzieje ze to co napisalem jest poprawne) jest includowane. Prosilbym o wskazanie bledow,i pokazanie przykladowego skryptu includowania (lepszego niz przedstawiony przeze mnie). Jeszcze uwaga do moderatorow; nie wiem na czym polega opisany problem wiec nie wiedzialem w ktorym dziale zamiescic opisany temat. Prosze o nie kasowanie tego natychmiast gdyz jest to bardzo dobry przyklad lamerstwa co do php. z gory dziekuje i pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:25 |