![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam 3 pytania:
1. Jak przekazywać wartość zmiennych php do zmiennych Java script. 2. Jak zrobić aby php działało jako moduł Apache a nie skrypt cgi. 3. Jak zrobić aby działały biblioteki np. gd.dll, cybercash.dll, tak aby można ich było używać. Działam pod Windows 98Se i mam wersję php 4.2. Byłbym wdzięczny za odpowiedzi na maila: herud@ps.pl Z góry dziękuje |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam 3 pytania:
1. Jak przekazywać wartość zmiennych php do zmiennych Java script. Wygenerowac odpowiedni kod, np. [php:1:6bb8078409]<?php $zmienna_do_JS = "blabla"; echo "<script language="Javascript"><!--n"; echo "var zmienna_z_php = '$zmienna_do_JS'"; [...] echo "</script>"; ?>[/php:1:6bb8078409] Cytat 2. Jak zrobić aby php działało jako moduł Apache a nie skrypt cgi.
Postapic zgodnie z ogolniedostepna instrukcja. Cytat 3. Jak zrobić aby działały biblioteki np. gd.dll, cybercash.dll, tak aby można ich było używać.
Usunac sredniki na poczatku linii w php.ini tam gdzie masz ";extension=gd.dll" i ";extension=cybercash.dll" i odpowiednio ustawic sobie extension_dir w php.ini |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 13:06 |