![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam klopot ale do końca nie wiem co jest jego przyczyną. Napisałem skrypt który w szkole ( Win2k phptriad apache1.3.23 php4.1.1 mysql 3.23.44 ) działa wporządku. W domu na WinXP phptriad apache i php te same, tylko mysql nie chciał chodzić to usunąłem wszystkie pliki z mysql i w to miejsce zainstalowałem wersję windows instalacyjną 4.1.8. Ustawienia są takie same jak na Win2k ale skrypt nie działa. Jeszcze w phpinfo() na Win2k w kawałku o nagłówkach HTTP_ACCEPT miał dodatkowo "application/vnd.ms-powerpoint, application/vnd.ms-excel, application/msword". Error jaki się wyświetla wskazuje na to że cookie jest puste. Czy wie ktoś może dlaczego tak się dzieje ![]() Dzięki za pomoc ----edit---- Bykom STOP ![]() ~mike_mech |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mozesz dokładnie jakie błędy Ci się pojawiają? Możesz pokazać skrypt (fragment skryptu)?
Jesteś pewien czy to co jest potrzebne do uruchomienia skryptu masz prawidłowo zainstalowane i uruchomione? Jak piszesz skrypty w taki sam sposób jak tego posta to nie dziwie się, że Ci nie chce działać. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
indeks.html
db_log2.php3
adreip.php3
wybor_1z10.php3
1.html W indeks w miejscu logowania wpisujesz jakąś nazwę, w bazie "dane" która już istnieje tworzy się tabela o tej nazwie. Następnie losowane są pytania zaznaczasz odpowiedź która trafia do tabeli. Na Win2k wszystko działa prawidłowo, a na XP tworzy tabelę ale nie wstawia odpowiedzi do tabeli Cytat Warning: Undefined index: kuki in c:\apache\htdocs\adreip.php3 on line 4
b1You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(id, pyt) VALUES('', 'b1 ')' at line 1 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:36 |