![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Chcialbym dac do oceny ten lay. Jest juz pociety prosilbym o nie pisanie ze nie jest zgodne z W3C bo otym wiem chodzi mi o grafike, standartami sie pozniej zajme.
W docelowej wersji top bedzie flashowy to tyle. Prosze o rady, krytyki i wszytko co wam sie podoba i nie. http://stoprocent.info/3style/ -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top to kawal swietnej roboty ale przydaloby sie wypelnic ta biel pod spodem.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie jest tam pusto ale dojdzie tam troche grafik jak pojawi sie tresc.
Do tego mi jeszce troche brakuje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To menu takie jakies niewidoczne...
Poza tym ładne... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z polaroidów nie wychodza czarnobiałe zdjecia
![]() Troche duzy ten lay ale jednak cos wnim jest - przyciąga oko. Brakuje może troche śniegu. Menu powinno byc bardziej rzucajace sie w oczy, bo jest zbyt wtopione w tą tapete, uzytkownicy beda probowac naciskac te brazowe teksty na tej dykcie - one mogą być bardziej atrakcyjne niz to słabo widoczne menu. I widze jeden problem: Czy strona bedzie rozciagana w dół w zależności od ilości treści? bo przy tym tle nie bedzie to proste. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wedle mnie cool bys mogl zdradzic jak zrobiles taki efekt pocięcia jesli pędzlami to bardzo bym prosil abyś wysłał mi je pod lordmen@o2.pl
|
|
|
![]()
|
|
Strona juz jest zrobiona tak ze rozciaga sie w dol zapisz sobie ja u siebie i wsadz tekst to sam sie przekonasz. Dzieki za uwagi
Aco do pedzli to polecam : http://www.bluevertigo.com.ar/bluevertigo.htm Pod koniec strony masz linki z pedzlami. Lub http://share.studio.adobe.com -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 125 Pomógł: 1 Dołączył: 8.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do oceny...to myśle że troche za dużo wolnego miejsca z prawej. A reszta zajebista 9/10:D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś błedy funkcji wyskakują , nie da się zobaczyć w pełni thema , to co jest na razie jest git .
|
|
|
![]()
|
|
Sorry ale teraz na tym linku robilenm sobie wszytko i dlatego byly bledy.
Narazie nie patrzcie tam nawet bo co chwile cos sie zmienia. Jak skoncze to wkleje do tematu linka z gotowa strona. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:47 |