![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem Mam strone zamowienie.php z formularzem
i w zaleznosci od zmiennej rodzaj przechodze do nastepnej strony z nastepnym formularzem plik rodzaj.php
kolejny formularz na stronie np. aplikacja.php jest podobny do pierwszego tyle ze przechodzi do strony np. wyswietl.php Chodzi o to zeby dane z formularza ze strony zamowienie.php miec tez w pliku wyswietl.php lub zrobic jakos tak zeby w jednym pliku miec dane z tych dwoch formularzy zeby je ladnie wyswietlic |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 7 Dołączył: 5.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli nie masz zamiaru rozbudowywać formularza (maksymalna wielkość pola osoba wynosi 80 znaków), przekazuj dane przez url:
i odczytaj te dane w następujący sposób:
Jeśli chcesz przekazywać większe dane, w grę wchodzi baza danych lub sesje, chociaż najlepiej by było przetworzyć dane z formularza bezpośrednio na stronie, która go obsługuje... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie danych jest troche wiecej. Chcialem przetworzyc dane w pilku rodzaj.php pozapisywac je do odpowiednich zmiennych a nastepnie ten plik include'em dolaczyc do tego pliku w ktorym mialbym to wyswietlac tylko nie wiem czemu ale jak uzwylem header'a to nie dzialalo. Zwykle zmienne utworzone w pliku rodzaj byly widoczne ale te zmienne ktore utworzylem i do nich przypisalem dane z formularza byly puste Nie wiem czemu tak jest ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:29 |