![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nadszedlczas nad unowoczesnieniem swojego portfolio, wiec stworzylem taka oto wizje:http://mgdesign.i365.pl/portfolio.png
brakuje w niej tylko topa i tla(zamiast tej szarosci) jednak prosze o opinie czy cos takiego jest do akceptowania. po wielu poprzednich postach- tym raszem portfolio bedzie statyczne tz. bez flasha (dla jednych dobrze, dla drugich juz mniej ![]() co zmienic, i co dodac ![]() ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jak dla mnie bomba! 10/10 w zasadzie nie ma się do czego doczepić
![]() ![]() I pozostawa tło (szare) ale nie na całej stronie - tak jak jest teraz - ok 80%. Powodzenia (myśle, że Ci się już powiodło ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie tez sie podoba 10/10 ale moglbys jeszcze dodac jakis efekt na tym strona glowna o mnie itp
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki za dobre slowa
![]() @LordGM chodzi Ci o active button ![]() @TomASS szare tlo jest troche za mdle, moze zrobie ciemniejsze i moze dodam jakas teksture:) zobacze jak sie ebdzie komponowac. Wazne, ze glowna mysl sie podoba ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za duzy top, za duzo bialej przestrzni w topie
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie to calkiem ladne
-------------------- czemuja?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wsszystko super . Wielki plus dla ciebie !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to kolko za duze jest... top taki wielki a na nim linijka tekstu...
lay jest taki... wąski a czcionki są do tego nieproporcjonanie większe... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:42 |