![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam jestem poczatkujacym phpowcem. chcialbym umiescic na mojej stornnie forum ale jeszcze za malo wiem zevy je sam zrobic wiec sciagnalem phorum. i tu jest moj problem skrypt dziala ale chcialbym go przetlumaczyc na jezyk polski i nie wiem jak(w jakich plikach). prosze o pomoc. dzieki
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche dziwny ten twoj problem.. ja nie widze problemu.. jezeli w phorum jest katalog "lang", "language" albo inny i tam jest plik z jezykiem to kopiujesz go, edytujesz i zmieniasz na polski (<-- z malej bo przym.).. jezeli nie ma takiego katalogu lub pliku to recznie otwieraj kazdy plik i zmieniaj angielskie wpisy na polskie / ale pamietaj zeby nie zrobic gafy i kodu php na polski nie tlumaczyc ex. print --> drukuj
![]() powodzenia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki wielkie za pomoc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:24 |