![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam nastepujacy problem: Mam zapytanie ktore mi wyszukuje z odpowiedniej tabeli a potem dane w tym przypadku chodzi o pole 'kod'. Kody te chce polaczyc w jeden string pooddzielane przecinkami.
jednak dostaje komunikat Warning: implode(): Bad arguments. Z gory dziekuje za podpowiedzi |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
implode" title="Zobacz w manualu php" target="_manual - najpierw tam zajrzyj.
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzylem tam juz przed napisaniem tego posta.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat implode (php 3, php 4, php 5) implode -- Join array elements with a string Description string implode ( string glue, array pieces ) Jak myślisz :?: Zmienna $rekord13['kod'] jest tablicą :?: Bo mi się wydaje że nie ![]() Powinno być raczej:
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki wielkie
![]() ![]() ----edit---- Przenoszę na php Pocz. ~mike_mech |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 12:21 |