![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nie wiem co jest grane. Nie jestem zawodowym webmasterem - jestem totalnym amatorem w tej dziedzinie ![]() Otóż po wywołaniu dowolnej funkcji z poniższych: ... ... ... <script language="javascript"> function resubmit() { document.myform.action="wzorcowanie.php"; document.myform.submit(); } function process() { document.myform.action="potwierdzenie_wzorcowania.php"; document.myform.submit(); } </script> ... ... ... <TD BGCOLOR ="#FFFFFF" WIDTH="50%"><input type="button" name="post_data" value="Dodaj rekord!" onclick="process()"> ... ... ... w Internet Explorer pojawia się informacja o następującym błędzie (oczekiwano obiektu) Co jest śmieszne wszystkie proste przykładziki w javascript działąją OK. Ponadto, w przeglądarce "Opery" nie ma żadnych problemów z tym kodem i robi to co się od niej oczekuje. Nie wiem czy jest w funkcjach jakiś powazny błąd logiczny. Niestety nie jestem w stanie sobie z tym poradzić. Jak ktoś mi pomoże to będę bardzo wdzięczny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś musiałeś namieszać
![]() Sprawdź ten kod.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To był mój błąd
![]() ... ... ... <FORM name="myform" method="post" action="potwierdzenie_wzorcowania.php"> <input type="hidden" name="action" value="add_article"> ... ... ... Program w IE mi się wywala. Natomiast gdy zmienię name z "action" na np. "actions" to jest OK. Czyżby to było zarezerwowane słowo? Dziękuję za pomoc. Przynajmniej dzięki twojemu kodowi sprawdziłem, że z moją Javą jest wszystko OK. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 21:15 |