![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 3 Dołączył: 14.07.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podczas niewielich przeróbek oscommerce, napotkałem problem z przekazaniem zmiennej php , konkretenie jest to identyfikator sesji , do skryptu Javascript.
oto fragment skryptu :
przy takim przekazaniu do Url wszystko jest ok. Problem pojawił się gdy usiłowałem podstawić zmienną php: $sesja, zawierającą id sesji.
w wyniku pojawiło się ostrzerzenie :" Warning: session_start() [function.session-start]: The session id contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,' " a do URL został podstawiony pusty ciąg. Zaznaczam, że wyrzucałem na ekran zawartość $sesja i id sesji był prawidłowy. Proszę o sugestię co do właściwej składni. Próbowałem już różnych rozwiązań ale efekt pozostawał taki sam albo błąd dotyczył składni Javascript. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 3 Dołączył: 14.07.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie chodzi ani z htmlentities ani z htmlspecialchars
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak wygląda źrodło strony w tym miejscu ? (chodzi o javascript)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:08 |