![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam :]
Napisałem sobie niedawno taki skromny CMS ![]() Mam nadzieję, że oszczędzimy sobie dywagacji nt. tego, czy jest to CMS, czy też nie, bo nie o to tutaj chodzi ![]() Przy okazji możecie też ocenić domyślny szablonik na tę stronę (green_theme): ![]() Strona www Panel administracyjny Login: admin Hasło: qwerty Wyłączyłem możliwość zarządzania plikami i wersjami językowymi, żeby żadnych numerów nie było ![]() ![]() Wersja angielska może być kulawa, więc proszę w tym względzie o wyrozumiałość i ewentualne poprawki. Pozdrawiam. Ten post edytował Speedy 31.10.2005, 17:50:02 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, coś mi domenki nie działają. Może mi się jeszcze dns'y nie odświeżyły, albo cuś. Najlepiej jak byś sprawdził podane linki czy napewno są dobre.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Liko @ 2005-10-31 19:10:41) Hmm, coś mi domenki nie działają. Może mi się jeszcze dns'y nie odświeżyły, albo cuś. Najlepiej jak byś sprawdził podane linki czy napewno są dobre. Na pewno są dobre, tylko diabli biorą te darmowe konta i serwer cba.pl ma często zawiasy... :/ . Proszę Was o wyrozumiałość - spróbujcie wejść za jakiś czas (np. za 1 lub 2h), bo to nie moja wina, że serwer się wiesza... PS. I tak mam zamiar zainwestować w jakiś tani, ale komercyjny serwer, bo te darmowe badziewia mnie już do szewskiej pasji doprowadzają... Pozdrawiam -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozliwosc komentowania powinna byc oddzielnie dla kazdego obiektu.
Czemu wpisy i strony informacyjne sa oddzielone? content to content. Przydałaby sie opcja opublikowany tzn ze mozesz schowac jakis wpis. Edytor wpisow porzadny z przyciskami b i u itp na razie tyle pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To bardziej do bloga pasuje niż do cms'a
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat Czemu wpisy i strony informacyjne sa oddzielone? content to content. Hm... de facto tak. W przyszłości może jeszcze inaczej zreorganizuję to wszystko ![]() Cytat Przydałaby sie opcja opublikowany tzn ze mozesz schowac jakis wpis. To się zrobi. I tak mam to wszystko skonstruowane w ten sposób, że jeśli ktoś tworzyłby stronę ostatecznie, to mógłby sobie w Smarty zdefiniować takie menu, jak mu się podoba, ale i tak pewnie to wprowadzę ![]() Cytat Edytor wpisow porzadny z przyciskami b i u itp To jest już kwestia doszlifowania drobiazgów ![]() Cytat To bardziej do bloga pasuje niż do cms'a ![]() Blog to też swego rodzaju cms ![]() Dzięki za uwagi Pozdrawiam i czekam na dalsze ![]() Ten post edytował Speedy 1.11.2005, 11:37:41 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:55 |