![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: Białogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[php:1:7ebf4b73ac]<?php
$glos = $HTTP_COOKIE_VARS['glos']; $glos++; setcookie('glos', $glos, time()+1800); ?>[/php:1:7ebf4b73ac] Dlaczego ten skrypt nie działa?? Ciastko powstaje ale wartość po kolejnych wywołaniach jest zawsze 1. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem a szczegolnie z tym punktem.
-------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2003 Skąd: Białogard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż ... po ilości postów widać, że mogę jeszcze popełniać błędy regulaminowe, ale będę się starać :oops: .
Tymczasem mam prośbę żebyś trochę rozszerzył odpowiedź. Jak zgrać ten niedziałający kawałek kodu z podanym przez ciebie?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie wysłałeś czasem przedtem jakichś znaków do przeglądarki?
|
|
|
![]()
|
|
Nie - zadnych. Mało, te trzy linijki bez reszty skryptu zachowują się tak samo! Co prawda po zamianie $glos++ na $glos = $glos+1 zaczęło działać ale tylko lokalnie... może coś z moim php?? Pomyślimy, zobaczymy a może ktoś miał coś takiego i coś mi podrzuci.
A swoja drogą Jabol Police extra miasto, kiedyś tam mieszkałem (w Jasienicy dokładnie). Pozdrowienia dla Polic. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie te 3 linijki dzialaja bez problemu lokalnie.
Ja na Twoim miejscu sprawdzilbym godzine na serwerze na ktory to wrzucasz ustaw to cookie na 25 godzin np i zobacz wtedy. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 17:59 |