![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam galerie na swojej www i do kazdego zdjęcia mam licznik kliknęć i chciałbym jakoś te wszystkie liczby sumować i wyslietlić jako:
Wszystkich wyświetleń: tutaj liczba Jak narazie plików txt jest 22 i sa one umieszczone w katalogu: galeria/klik/txt/ Czy ktoś moze mi pomóc?! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy ktoś moze mi pomóc?!
w czym? -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobić takie działanie by to wszystko zliczyło i wyswietliło sume:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak są wszystkie pliki w jednym katalogu możesz uzyc
[php:1:5c06ad241a] <? if ($dir = @opendir("$dir_stringname"){ while($file = readdir($dir)) { $a = file($file); $suma += $a[0]; }} echo $suma; ?>[/php:1:5c06ad241a] Ten skrypt odczyta wszystkie pliki w katalogu który podasz, i zsumuje liczby ze wszystkich plików do zmiennej $suma. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:09 |