![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ta strona nie ma szczycić piękną grafiką, bajerami i niewiadomo jakimi jeszcze innymi cudami. Jej zadaniem jest przedstawienie kilku ciekawych informacji o autorze w ładny i czytelny sposób.
www.juri.za.pl Proszę o krótką i sensowną ocenę. Ten post edytował dexter_m 29.10.2005, 18:38:59 -------------------- Warsztat: Windows XP | Apache2 | php 50.X | MySQL 4.1
Projekt: Deutsch Translator 2006 - 40% |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. This page is not Valid HTML 4.01 Transitional!
2. CSS Not Valid 3. Cytat Najedź i przytrzymaj myszkę na obrazku, a zobaczysz komentarz. Poczytaj o tym do czego służy atrybut alt, a do czego title.4. Jesli skupiasz sie na treściach, to niech sposób ich prezentowania bedzie przyjazny. Daj kolor czcionki który bardziej kontrastuje z tłem, teraz źle się czyta :/ I IMO efekt hover jest lepszy kiedy ściemnia tekst, przynajmniej na jesnych stronach. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok, dzięki za rady i wskazówki.
Ten post edytował dexter_m 29.10.2005, 19:29:42 -------------------- Warsztat: Windows XP | Apache2 | php 50.X | MySQL 4.1
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm tutaj są srodzy recenzenci
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Srodzy...to prawda. Ale to dobrze, bo wiem wtedy co jest do poprawienia, usunięcia itp.
Cytat ale spoko dobry początek dzięki, starałem się, coś wyszło, nie jest to idealne, ale jak poprawię te podstawowe błędy, dam dobry kontrast itp. to może nie będzie tak źle. Bardzo proszę o kolejne wskazówki. "Są bardzo pomocne" ![]() -------------------- Warsztat: Windows XP | Apache2 | php 50.X | MySQL 4.1
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To tak, najpier krytyka, oby nie było Ci za dobrze
![]() - zdjęcia/obrazki bym dał w lepszej jakości - w http://www.juri.za.pl/omnie.html dałbym troszkę ciemniejszą czcionkę - ta męczy oczka ![]() - ogólnie to nie lubię JS - a tutaj masz sporo Plusy: - dobrze dobrane kolorki (no może poza czcionką) - motto życiowe ogólnie to jak na początek to 8/10 Powodzenia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - w http://www.juri.za.pl/omnie.html dałbym troszkę ciemniejszą czcionkę - ta męczy oczka ![]() Zgadzam sie. za maly kontrast miedzy tlem a trescia. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za te uwagi. Kolor już zmieniam, ale z jakością zdjęć będzie problem...
![]() ![]() -------------------- Warsztat: Windows XP | Apache2 | php 50.X | MySQL 4.1
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona główna mnie się niepodoba ale reszta ok
-------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
ehhh...strona główna właśnie taka miała być. No...może z lepszą jakością zdjęć. Tylko to zdjęcie mierwsze (ja) jest za ciemne, odbiega od innych...coś z tym niebawem zrobię.
Co jeszcze...proszę śmiało pisać. ![]() -------------------- Warsztat: Windows XP | Apache2 | php 50.X | MySQL 4.1
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.juri.za.pl/ -> programowanie (Moja strona o programowaniu) -> http://www.juri.za.pl/
albo http://www.juri.za.pl/ -> programowanie (Ciekawe linki -> moja druga strona) -> http://www.juri.za.pl/ ![]() wyjasnie w czym rzecz bo pojawili sie juz pytania: podalem tylko uproszczone drzewo linkow... w pierszwym przypadku na stronie glownej jest link "programowanie w php" (lub cos w ten desen) klikasz, a tam kolejny link ktory odsyla ni mniej ni wiecej jak na strone glowna. podobnie ma sie rzecz w drugim przypadku... nie wspomne ze w "O mnie" sam autor znow podaje link do strony glownej, wyjasniajac ze jest to jego INNA strona o programowaniu... Ten post edytował LBO 8.11.2005, 17:00:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2005 Skąd: k-rk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pomyslałem że dorzuce cos od siebie,
1. reklamy google pojawiajace sie na górze strony na pierwszy rzut oka przypominaja nawigacje po stronie, 2. brak jasospresyzowanej nawigacji, kilkam w jakaś podstrone i nie wiedze linków do innych czesci strony. 3. jakosc zdjęc koszmarna, pozatym mimo ze pasuja do tematyki podston, nie pasuja do siebie wzajemnie. 4. Kolor! ta wszechobecna szarośc... co depresja jesienno/zimowa ![]() -------------------- There are 10 types of people in the world:
-Those who understand binary, and those who don't... There's no place like 127.0.0.1 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę pocytuję, pod nóż wziąłem dział kontaktu.
O matulku... a nie łatwiej dodać do .obramowanie1 jedną prostą linijkę: letter-spacing: 12px; A nie można tak? Do css warto jeszcze dla przejrzystości dać wpis th, th { padding: 3px; } Poza tym: 1) otwierasz znacznik <p>, a zamykasz nieotwarty wcześniej <span>. 2) po zamknięciu znacznika html umieszcza skrypt JS... brr Ten post edytował Zajec 12.11.2005, 16:00:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Zajec @ 2005-11-12 16:57:50) 2) po zamknięciu znacznika html umieszcza skrypt JS... brr Jesli mamy byc dokladni to nie on umieszcza tylko
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zupelnie nie wiem co Wy wydzicie w tej stronie
![]() Chlopak ma 16 lat i pisze ze zna sie na wszystkich jezykach (troche zaokraglilem), a strona oparta jest an htmlu z java czy dhtmlem ![]() ![]() Napisze co mi nie pasuje: 1)Kolory wszystkie- za szaro (wystarczy, ze popatrze za okno) 2) czcionka? za duza i arial ? 3) koncecja- bo chyba jej tu nie ma 4)menu- bo tez nie ma 5) linkowanie tej samejs trony 6)zdjecia na stronie glownej? bez l;adu i skladu- po licho one ![]() 7)strona nie spelnia standardow?- chwalisz sie znajomoscia jezykow ![]() co mi sie podoba: 1) zdjecia z Warszawy ![]() nawet jak na poczatek 1/10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:53 |