![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Jak powiedział pewnien mądry człowiek
Cytat "Musimy przejść z ilośc w jakość, i to w jakość ze znakiem... Już ja bym wam powiedział z jakim znakiem" .
A więc jest to odzew na lamerskie posty w dzile php... Utwurzcie forum - pierwsze kroczki gdzie będą takie posty lądować. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Żory / K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się, że dlatego już stworzono podział na php i php Pro. Myślę, że to wystarczy. Pewne lamy i tak będą twierdziły, że ich pytania to nie żadne "pierwsze kroczki" i będą uparcie je wciskać między ciekawcze treści. Nikt nic na to nie poradzi.
No, może właśnie ten bocik automatycznie odpowiadający na niektóre oczywiste pytania, ale to już chyba zostawimy sobie jako wyzwanie godne nowego php.pl. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=3115
EOT! ps. podnoszenie poziomu najlepiej zacząć od podniesienia poziomu włąsnych wypowiedzi... ____________________________ to był post 799 ![]() A uwaga - jak mam nadzieję, każy się domyślił, nie była skierowana do Nalfein ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Żory / K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze, już dobrze
![]() BTW: gratulacje 800. posta na wysokim poziomie 8) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale to nie był chyba Twój 800 post, prawda Deyv? Wydawało mi się, że pisałeś jeszcze coś potem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak powiedział pewnien mądry człowiek
Cytat "Musimy przejść z ilośc w jakość, i to w jakość ze znakiem... Już ja bym wam powiedział z jakim znakiem" .
A więc jest to odzew na lamerskie posty w dzile php... Utwurzcie forum - pierwsze kroczki gdzie będą takie posty lądować. zacznij dziecko pisac po polsku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat zacznij dziecko pisac po polsku
![]() - Brak polskich czcionek - Zdanie zaczynamy od duzej litery i kończymy kropką. Skoro już się czepiamy to zwracając uwagę stosujmy się do niej również. ![]() -------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat zacznij dziecko pisac po polsku
![]() - Brak polskich czcionek - Zdanie zaczynamy od duzej litery i kończymy kropką. Skoro już się czepiamy to zwracając uwagę stosujmy się do niej również. ![]() Widzę dużą dawkę sarkazmu. Chodzi mi o ortografię a nie o małe czy też duże litery. |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Ja sie wytłumacze dysleksją
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Proszę przedłożyć zaświadczenie lekarskie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jak jes wyrwe ze szkoły to zeskanuje i podam link.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to się ładnie mówi: "mikrouszkodzenie centralnego układu nerwowego". Coś ostatnio te mikrouszkodzenia szerzą się, jakby były zaraźliwe. Myślę, że więcej czasu spędzonego w młodości przy książce, zamiast przy Quake'u, a liczba mikrouszkodzeń w reprezentacyjnej próbce społeczeństwa spadła by dziesięciokrotnie.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
Ja czytam - dziennie 1/2 książki więc nie do mnie te słowa
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat reprezentacyjnej próbce
a moze jednak reprezentatywna ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ostatnie badania udowodnily granie w quake'a i inne gry znaczenie poszeza umiejetnosci spostrzegania, refleks i kojazenie przestrzenne... a to juz prawda bo q3 gram od '99 i owe zdolnosci sie poprawily:P
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Ciekawe, czy działaja tak samo pozytywnie na umiejętność koncetracji, łaczenia faktów, wyciagania wniosków oraz, po prostu, nauki?
O ile np. strategie rzeczywiście mogą czegoś uczyć (szachy rozwijaja umysłowo jak nie wiem co) to czy można to powiedzieć o FPP? -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i tak najbardziej pouczajace jest php ! A z tymi grami to wlasnie rozwijaja m.in. umiejetnosc spostrzegania, laczenia faktow, wyciagania wnioskow, refleksu itp., tez to slyszalem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i tak najbardziej pouczajace jest php ! A z tymi grami to wlasnie rozwijaja m.in. umiejetnosc spostrzegania, laczenia faktow, wyciagania wnioskow, refleksu itp., tez to slyszalem.
spostrzeganie: widze gnoja laczenie faktow: biegnie po raila wyciaganie wnioskow: zaraz mnie skampuje :/ reflex: no coz tez mialem raila ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat i tak najbardziej pouczajace jest php ! A z tymi grami to wlasnie rozwijaja m.in. umiejetnosc spostrzegania, laczenia faktow, wyciagania wnioskow, refleksu itp., tez to slyszalem. a ja to sprawdzilem... gram w szybkiego q3 (mod: cpma) juz dosyc dlugo chyba ze dwa lata dzien w dzien i tam nie ma chwili na zawachanie sie.... musisz wiedziec co gdzie i jak ... musisz umiec ...czytac .... matrix'a - wiedziec gdzie co jest i gdzie zaraz bedzie.. :wink:
bardzo to rozwija spostrzegawczosc, refleks i wlasnie jak napisal Jabol -> umiejetnosc laczenia faktow... wiec FPP - nauczy cie - szybkosci myslenia i podejmowania decyzji, natomiast strategie IMHO naucza cie logicznego myslenia.... ale to tak offtopic ... a w sumie to najlepsza jest ksiazka o php - jakas gruba najlepiej ze 700 stron ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gry rozwijaja umiejetnosci o ktorych wspomnieliscie ale za to pozostale zabijaja. Przykaldowo: rozumienie wierszy, bez bledne pisanie, szybkie czytanie itp. itd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:45 |