![]() |
![]() |
-Gość_Stef- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Cześć
Jestem naprawdę początkujacy i mam problem. Chiałbym się w funkcji include w pliku strona_gowna/cos/ktos/plik.php odwołać do innego pliku dolaczMnie.php znajdujacego się strona_gowna/zbys/dolaczMnie.php Da się to jakoś prosto zrobić? Stef |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie działa..
![]() znaczy jeżeli plik znajduje się strona_gowna/cos/plik.php to działa.. ale jeżeli plik znajduje się w jakimś katalogu w cos to już nie.. ![]() To że jest to subdomena chyba nie ma znaczenia? ![]() Stef |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AP troche sie pomylil:
include('../../zbys/dolaczMnie.php'); .. << to wejscie katalog wyzej -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
No wiem, to już wyczytałem wcześniej. Jedyna róznica że probowałem bez nawiasów, ale tak czy siak nie działa.. Czy to może być jakieś ustawienie serwera/modułu php (stronka hostwana jest przez domeny.org)?
Help me pls.. Stef |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak się okazało rozmowa z adminem wyjasniła sprawę. Ich ustawienia blokowały takie zabawy, dziekuję wszakże za próby pomocy.
Stef |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:51 |