![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Poniżej kodzik...
(oczywiście $rozl to wynik mysql_query) Mam pytanko w którym miejscu dodać inkrementację lub co zrobić,żeby to działało. Bo próbowałem na wiele sposobów dodać inkrementację i zawsze było nie tak jak powinno. A powinno przesłać zmienne do drugiej strony lrozliczenie1, lrozliczenie2, lrozliczenie3 itp z lkwota podobnie. Z góry wielkie dzięki za pomoc ![]() Ten post edytował Thuunder 28.10.2005, 14:23:32 -------------------- najprostsze rzeczy są najmniej oczywiste
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przed pętlą: $i = 0;
W pętli, na samym jej końcu (!) $i++; Mam nadzieję, że o to chodzi. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 234 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() o to chodziło -------------------- najprostsze rzeczy są najmniej oczywiste
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 15:48 |