![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam obraz 500x500 powiedzmy image.png, polozenie punktu na tym obrazku x i y chce wybrac kawalek image.png 100x100 gdzies srodkiem tego kawalka bylby punkt x,y -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2005 Skąd: CBŚ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
image" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
imagecopy" title="Zobacz w manualu php" target="_manual imagecopymerge" title="Zobacz w manualu php" target="_manual -------------------- "Kraj, który w technice nie postępuje, cofa się" - prof.S.Wł.Bryła
pajacyk.pl - a co Ci szkodzi kliknąć SOS please someone help me... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze pytanko:
Mam plik mapa.png ktory zajmuje ponad 1 MB (jest to mapa calego miasta). Teraz uzytkownik wybiera z listy jeden z obiektow powiedzmy knajpe. Skrypt znajduje miejsce na mapie i wyswietla tylko kawalek tej mapy powiedzmy ze w promieniu 1km. Teraz pytanie: Czy w zaleznosici od wielkosci pliku mapa.png skrypt bedzie skrypt bedzie sie wykonywal dluzej lub krocej? czy to nie ma znaczenia? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tak trudno to sprawdzic, pewnie ze tak bo trzeba caly plik zaladowac do pamieci.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
robia na localu wiec ciezko zauwacyc roznice...
no to moze jakis pomysl na takie rozwiazanie? Podzielic mape na male czesci? -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:09 |