![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja dopiero od wczoraj w mysql-u
![]() wiec mam takie cus [php:1:9c8f5f6880]<?php $chklog=strtolower($nick); $chklog=str_replace(" ","_","$chklog"); $mysql=mysql_pconnect("localhost","admin","tajnehaslo") or die ("Nie mozna polaczyc z baza danych!!! Jesli blad sie powtorzy skontaktuj sie z <A HREF=mailto:palmaero@click-games.net>Administratorem</A>"); mysql_select_db("phpp_forum"); $query="SELECT * FROM phpp_user WHERE user_login='$chklog'"; $make=mysql_query("$query"); $table=mysql_num_rows($make); if($table=="1") { echo("Podane konto juz istnieje!"); } else { //tu skrypt tworzenia konta } ?>[/php:1:9c8f5f6880] Wiec chce teraz wstawic [php:1:9c8f5f6880]<?php $data="INSERT INTO phpp_user VALUES ('$id', '$nick', '$chklog', PASSWORD('$hass1'), '$mail', '$gg', '$tlen', '$wpk', '$icq', '$miasto', '$strona', 'Uzytkownik', '0', '$avatar', '$urdata', '$pyt', '$odp', '$podpis', '0')"; $adduser=mysql_query("$data"); ?>[/php:1:9c8f5f6880] lecz zupelnie nie mam pojecia jak to zrobic dwa zapytania cosik nie dzialaja razem chyba ![]() -------------------- www.click-games.net - Portal Twórców Gier - premiera wkrótce
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:22 |