![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Znalazlem skrypt ktory ma wyswietlac dymek po najechaniu na link:
teraz cytat: Omawiany dymek działa w porządku, ale tylko kiedy strona nie jest scrollowana; niestety po scrollowaniu pozycja dymka głupieje i nie wyświetla się on poprawnie. trzeba dodać linijkę document.body.scrollTop I teraz pytanie: Gdzie trzeba dodac ta linijke? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze nie do konca na temat, ale ja do tooltipow uzywam tej biblioteki. Nie mam z nia zadnych problemow. Niesamowicie konfikuralna i funkcjonalna.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi sie ale nie moge tego odpalic. Nie moge sie doczytac gdzie mam wrzucic sciagniete pliki wiec wrzucilem do katalogu glownego.W tym samym katalogu mam plik cos.html:
Niestety dymki sie nie pojawiaja. Moze mi podpowiesz co robie zle? |
|
|
![]()
|
|
Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mozesz lamac lini:
Kod return overlib('This is an ordinary popup.');" to musi byc w jednej lini: Kod return overlib('This is an ordinary popup.');" caly link: |
|
|
![]()
|
|
ok dziala ladnie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/guitar.gif) dzieki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:48 |