![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki kod
i teraz mam strone np. mojastrona.pl?url=http://www.onet.pl wpisanie tego linku da taki wynik ze zwroci mi strone w formie tekstowej jak zrobić aby strona wyświetlała się normalnie tak jak w oryginale z wszystkimi stylami itd... -------------------- Katalog stron - katalog stron dyKAT
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<base href="adres">
Bodajże tak to było. -------------------- Udzielasz sie w PHP Pro?
Uważasz sie za profesjonaliste? Przeczytaj to |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie rozumiem mozesz jasniej
![]() -------------------- Katalog stron - katalog stron dyKAT
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dyk @ 2005-10-27 11:04:02) Witam, mam taki kod
i teraz mam strone np. mojastrona.pl?url=http://www.onet.pl wpisanie tego linku da taki wynik ze zwroci mi strone w formie tekstowej jak zrobić aby strona wyświetlała się normalnie tak jak w oryginale z wszystkimi stylami itd... hhmmmmm moze tak:
-------------------- Nie chce pieniedzy, diamentow, tulipanow i fasoli!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Base jest to tag html wystarczy dać go w head.
-------------------- Udzielasz sie w PHP Pro?
Uważasz sie za profesjonaliste? Przeczytaj to |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 10:38 |