![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jeszcze do niedawna bylem zadowolonym uzytkownikiem zestawu: Apache+php+MySql, obecnie borykam sie z problemem ktory powoli doprowadza mnie do szalenstwa, mianowicie: kazdy test skryptu napisanego w php konczy sie wariactwem mojej przegladarki; wyglada to mniej wiecej tak: strona laduje sie zazwyczaj do polowy i zaraz po tym wyswietlony jest komunikat o nie moznosci znalezienia odpowiedniej strony (blad 404), nastepnie wyswietlany jest kod strony (źódło, kilka lini od przypadkowego miejsca) w połączenie z wlasciwa trescia strony (tzn. troche zrodla troche tego co ma byc) poznie znowu komunikat o niemoznosci znalezinia odpowiedniej strony i tak w kolko 3-4 razy zeby sie zatrzymac na stronie z informacja o bledzie 404. php - 5.04 apache - 2.0.54 nie wiem co jest grane wczesniej wszystko bylo bez problemu, sprawdzielem konfiguracje calego zestawu i wydaje mi sie bez zmian czy spotkal sie juz ktos z takim problemem, jak tak to prosze o pomoc pozdrawiam yalus -------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy tak się dzieje niezależnie od ładowanej strony. Czy występują podobne objawy jeśli strona zawiera np. jedynie phpinfo() ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przy zawartosci jedynie phpinfo() jest wszystko ok a reszta do bani
-------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może po prostu skrypt, który Ci wywalał błędy ma wady.
Spróbuj potestować na jakichś prostych skrypcikach, skoro działa na phpinfo(). |
|
|
![]()
|
|
sprawdzalem tez ten blad sie pojawia.
sprawdzalem moj skrypcik nie powinno byc bledow nie dodalem jeszcze ze ten blad pojawia mi sie nie za kazdym razem -------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jaką masz paltformę? win czy linux ?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
jest to: win xp
-------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze to wina przegladarki? sprobuj jakiejs innej
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
jeszcze jedno
gdy wzucilem moj skrypt na docelowy serwer wszystko jest ok wiec to cos musi sie dziac u mnie na kompie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po 1 proponuje się zarejestrowac
![]() z tego co mowisz to 'wina' lezy prawdopodobnie po stronie apache... pokombinuj, reinstall or sth... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 19:23 |