![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
Mam następujący problem Mam systemik logowania, loguje sie pobierajac login z bazy nastepnie przypisuje ten login do sesji i przekazuje zm sesyjną między stronami. Wszystko ładnie dziala poza 2ma rzeczami: Jesli mam na kolejnej podstronie link wstecz to ta poprzednia strona jest biała. sprawdzałem przez print_r($_SESSION); zmienna jest przekazywana drugi problem jest taki, ze mam na stronie formularz do zmiany hasla i sytuacja jest podobna i w tym wlasnie przypadku jest tak samo wciskam submit i wyswietla sie biala strona zamiast przeladowac sie i wyswietlic komunikat o dodaniu do bazy (update sie nie wykonuje) kod do update jest standardowy
Wydaje mi się, że mam coś z sesjami ale juz nie mam pomysłu co jest zle Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam :-) PS Jakby trzeba bylo jeszcze sypnąć jakims kodem to nie ma problemu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poszukaj na forum white screen of death czy jakos tak.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2003 Skąd: Tarnobrzeg/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(scarface @ 2005-10-24 15:47:49) dzieki scarface za link Jednak to nie jest to ![]() Zapomniałem dodac ze dzieje mi sie tak pod wszystkimi przegladarkami opera, ff, ie Zresztą po zalogowaniu jest wszystko ok zaloguje sie przenosi mnie na strone index.php?m=zalogowany nastepnie tam klikam na link i przenosi mnie dalej na strone index.php?m=plugins (zmienna sesyjna jest caly czas) . I tu klikajac wstecz ze strony index.php?m=plugins do strony index.php?m=zalogowany pojawia mi sie biala strona a jesli dam print_r($_SESSION) to wyswietla sie zawartosc zm sesyjnej Tak jak mówilem podobnie jest na stronie index.php?m=zalogowany z formularzem do zmiany hasla niby przeladowuje strone ale juz nie wraca do swojego pierwotnego stanu tylko jest biala słowa kluczowe ActivePlayer'a tez nic mi nie daly Moze ktos ma jeszcze jakies pomysly sugestie ![]() Zapodam moze jeszcze kawalek kodu z obydwoch stron bo moze ja cos z tymi sesjami powalilem (pierwszy raz uzywam sesji wiec wszystko mozliwe ![]() pierwsza strona po zalogowaniu
druga strona po zalogowaniu
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 06:54 |