![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2005 Skąd: Lwówek Śląski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, przeszukuję bazę danych:
zmienna $nazw jest pobierana z formularza (metodą GET), potem chcę wyswietlic wynik:
I wyskakuje mi taki oto błąd: Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in C:\AppServ\www\STRONA\baza\wpisywanie.php on line 90 Nazwy bazy danych, tabeli, pól i zmiennych są prawidłowe. Bardzo byłbym wdzieczny za pomoc. Szymon ![]() ~mike_mech |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj zapytanie w jednym wierszu:
P.S. A nie lepiej tak: ![]()
P.S. 2 Nastepnym razem powiedz, która lina na listingu odpowiada linii z komunikatu. Bo jak sam widzisz tu nie wiadać linii 90-tej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2005 Skąd: Lwówek Śląski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, nie napisałem: linia 90 z błędem to ta w której próbuje wyswietlac wynik wyszukiwania:
update: Po usunięciu na wiasów w echo juz nie ma komunikatu o błędzie, ale za to wynik nie jest wyswietlany, przy czym wpis taki istnieje, którego szukam Ten post edytował Żaba 23.10.2005, 14:47:00 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj sobie wyświetlic zapytanie które wykonuje php a potem wkleić je do phpMyAdmin'a lub wykonac bezpośrednio, czy napewno ono zwraca oczekiwane rezultaty.
A może gdzies nadpisujesz zmienną $wiersz :?: |
|
|
![]()
|
|
Blad sie znalazl - literówka w nazwie. Jednak pare godzin przed monitorem nie wpływa dobrze na postrzeganie
![]() Dzięki wielkie za pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:59 |