![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 1 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zrobiłem sobie księge gości w php i teraz chciałem zrobić stronicowanie np co 10 wpisów ale nie wiem jak sie za to zabrać. Czytałem klase nospor-a ale ona jest napisany na przykładzie mysql a mi chodzi o pliki tekstowe. Czy może ktoś dać przykład lub dokładnie opisać jak to sie robi :? Z góry thx |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przykłąd (ja tak kiedyś miałem):
pozdrawiam |
|
|
-Gość_Apo- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Gość_Apo @ 2005-10-21 18:16:58) A o co dokładniej w tym chodzi? : :?: od którego wpisu ma zacząć wyświetlać. Czyli np. w linku będzie page=3 czyli: 10 * (3-1) = 20 czyli na 3 stronie ma wyświetlic od 20 do 30 wpisu. pozdrawiam |
|
|
-Gość_Apo- |
![]()
|
Goście ![]() |
hmmm mam jeszcze jeden problem. Wszystko jest ok gdyby nie to że wiświetla mi naprzemian wpisy jeden normalny news z pliku a drugi tak jak by była w pliku pista linia a tak nie jest
![]() Oto kod:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 00:03 |