![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Założyłem sobie konto SQL na http://www.freesql.org/ i podaje wszystkie informacje o tej bazie w instalacji ( phpBB ). I nie działa wyskaluje błąd :cry: . Co mam zrobić, aby to forum zadziałało. Albo niech mi ktoś poda jakieś dobry serwer z php i SQL-em ( Za free ). Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dzięki :!:
-------------------- Życie to choroba przenoszona drogą płciową.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
[b]Jaki błąd!!!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cristal ( coś tam ) :cry:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...error: cannot connect to the database
![]() Złe dane podajesz ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie taki :!: Przecież mówie, że "Cristal ( coś tam )" :cry:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cristal? Chyba Critical
![]() Wklej tu cały błąd ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zawsze ciekawi mnie to:
Niektore osoby potrafia doczytac jak sie zarejestrowac, jak korzystac ale jakos nigdy nie zagladaja w terms of use lub policies. Moze pomoge FreeSQL.Org - Free Database Hosting For Developers polecam przyjrzec sie ostatniemu slowu w tym duuuzym napisie... i: Here are the big 3 rules. Violators are subject to immediate deletion at my discretion without notice * You cannot resell access to FreeSQL resources * FreeSQL cannot be used to drive a commercial site (website or otherwise). * FreeSQL cannot be used to facilitate piracy of music, software or other copywritten material. * FreeSQL does not host any databases for phpBB, phpNuke, YABB, vBulletin or any other database intended to drive a prepackaged web based BBS Podkreslilem to co wazne... O co tu chodzi?? kazdy chce miec forum - instaluje a potem ma 5 uzytkownikow... Ludzie istnieje ogrom boardow textowych o naprawde duzych mozliwosciach... Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:33 |