![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-michalos sosnos- |
![]()
|
Goście ![]() |
Szukam dobrej, obszernej ksiazki, o tematyce php i mysql, ktora wprowadzala czytelnika (czyli mnie) od podstaw w te zagadnienia, a konczyla np. projektowaniem prostego cms
Ktora ksiazka bedzie lepsza dla nieobeznanego w tych tematach? PHP5, Apache i MySQL. Od podstaw? czy moze? php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie? A moze jakies inne propozycje? Za wszelkie odpowiedzi i rady z gory dziekuje! P.S Znam na poziomie srednio-zaawansowanym HTML, lecz nie znam JavaScript i nie znam sie na tworzeniu grafiki do stosowania na stronach WWW. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja zdecydowanie polecam php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty. Wydanie trzecie. Jest to książka dogłebnie, ale od początku do końca opisująca php. Mi (a do czynienia z php już troszkę mam) bardzo się przydała.
----------------------------------------------- Do Admin: czy to nie nadaje się na HydePark? ----edit---- Owszem nadaje się, ale Goście nie moga tam pisać więc zostaje tutaj. ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz ten topik. sa tam glownie o kursach ale i przewijaja sie jakies tytuly. pozatym chyba na hydeparku byla juz dyskusja o ksiazkach wiec moze tam poszukaj.
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dobra, decyduje sie na vademecum profesjonalisty. Jak przeczytam to dam swoja opinie nt. tej ksiazki.
Serdecznie dzieki za pomoc w wyborze! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z kursów praktycznie nic nie rozumiałem. Gdy kupiłem tą ksiązke php stało sie łatwiejsze niz bylo. Chociaz ciagle sie ucze i czytam po kilka razy rozne rozdziały. Naprawdeduzo fajnych przykladow jest i mozna sie nauczyc php dobrze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 23:46 |