![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Mam dwa pliki index.php oraz szukarka.php. Jak zrobic aby wyniki zapytania były wyswietlane w index.php a nie jak teraz w szukarka.php gdzie znajduje sie skrypt wyszukiwania. Dodam ze jestem bardzo początkujący
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tez za bardzo sie na tym nie znam (ucze sie) ale zastosuj moze include.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba HTML - <form action="index.php" method="POST">
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik index.php
[php:1:fbfd9c772c]<?php <FORM action=s.php method=post> <INPUT size=15 name=szukane> <INPUT type=submit value="szukaj"> ?>[/php:1:fbfd9c772c] s.php [php:1:fbfd9c772c]<?php echo ($szukane) ?>[/php:1:fbfd9c772c] Chciałbym aby wynik pliku s.php był wczytany do pliku index.php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat plik index.php
mozesz np zmienic index by wyglada jakos tak:[php:1:c9abeeb57e]<?php
[php:1:c9abeeb57e]<?php <FORM action=s.php method=post> <INPUT size=15 name=szukane> <INPUT type=submit value="szukaj"> ?>[/php:1:c9abeeb57e] s.php [php:1:c9abeeb57e]<?php echo ($szukane) ?>[/php:1:c9abeeb57e] Chciałbym aby wynik pliku s.php był wczytany do pliku index.php if (isset($_POST["szukane"])) { include("s.php"); }else{ ?> twoj formularz.. <?php } ?>[/php:1:c9abeeb57e] pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Troszke wprowadziłem was w błąd plik index.php ma postać :
Kod <HTML>
<BODY> <FORM action=s.php method=post> <INPUT size=15 name=szukane> <INPUT type=submit value="szukaj"> </HTML> </BODY> Posiadam wersje php 4.0 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Troszke wprowadziłem was w błąd plik index.php ma postać :... ok - nie jest to klopot - prosze przyjrzyj sie mojej propozycji - wyglada na to ze rozwiaze twoj problem.
pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:24 |