![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Skąd: Legnionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam taki skrypt
tylko nie wiem jak zrobic by zapisywal ten plik ktory zrobi do katalogu ktory zrobi kolejny etap to wyswietlenie zawartosci katalogu w ktorym zostal zrobiony katalog z plikiem "plik.txt" ale tak by nazwa zostala wyswietlona jako zawartosc pliki "plik.txt" a link w postaci scieszki do katalogu $nazwa a to juz nie bardzo wiem jak zrobic ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pisałem z palca więc nie jestem pewien -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Skąd: Legnionowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziala poprawnie dzieki
a jak teraz wyswietlic wszystkie katalogi z katalogu glownego tak by nazwa katalogu byla wyswietlona jako tresc pliku "plik.txt" w tym katalogu a link do katalogu by byl poprawny ? zrobiłem tak:
ale to wyswietla tak jak jest mam tez cos takiego
ten skrypt wyswietla mi zawartosc pliku ale chcial by to teraz polaczyc i wyswietlic w takiej formie jak pisalem na wstepnie... ale nie mam pojecia jak to zrobic.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:34 |