![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem mój skrypt wyświetla załadowany swf z danego katalogu
Co mam zrobić żeby wyświetlany swf był w oryginalnym rozmiarze chodzi o szerokość i wysokość . Próbowałem kombinować z funkcja getimagesize() ale coś mi nie wychodzi
$homesimgdir/$image_row[filename] - to oczywiście ścieżka do pliku |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego, przeczytaj Regulamin: nie umieszcza się tego samego wątku na w kilku działach tego forum. Opisujesz raz swój problem i umieszczasz go w, Twoim zdaniem, najbardziej pasującym dziale.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Służy do tego wspomniana funkcja getimagesize().
Pokaż kod, w którym kombinowałeś ponieważ najprawdopodobniej masz błąd. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przyznaje to moja wina z tym zaśmiecanie wątkiem w 2 działach najpierw dodałem do nie tego co trzeba a jak poprawiłem to zapomniałem skasować tamten PRZEPRASZAM
Problem już rozwiązałem, nie tam gdzie trzeba wpisywałem rozmiary ale napisze rozwiązanie może komuś się przyda
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 12:10 |