![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ze zrobieniem automatycznego przekierowania w stronie z ramkami.
Zacznijmy od tego, że mam pliki Kod index.html // jest to strona zawierająca ramki z dwoma plikami poniżej down.html //tutaj jest formularz logowania top.html //ta nas nie interesuje gra/login.php //tutaj przekierowuje nas formularz logowania <- to jest strona na której nastąpić ma przekierowanie gra/index.php //to jest strona z ramkami do której ma nastąpić przekierowanie Po wpisaniu loginu i hasła na stronie down.html (zawierającej formularz) plik login.php sprawdza, czy wpisano poprawne hasło i przydziela SID (Session ID), a następnie ma nastąpić autoprzekierowanie do pliku index.php w 'ramce' top. eksperymentowałem z Kod <meta http-equiv='Refresh' content='0; url=index.php'> ale do tego kodu nie da się ustawić przekierowania do ramki top (czyli zastąpienia całej strony). Poszukuję czegoś będącego automatycznym odpowiednikiem linka Kod <a href="index.php?PHPSESSIONID=$sessionid" target="top">GRAJ</a></center> pomocy... -------------------- Pomogłem? Kliknij
![]() Dzięki! :D |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod window.parent.location.href="strona.php";
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki... znalazłem
![]() Kod <script type='text/javascript'>
window.parent.location.href='index.php' </script>"; -------------------- Pomogłem? Kliknij
![]() Dzięki! :D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 07:42 |