![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanko pewnie banalne jak zrobic ze mam przycisk
I chcem zeby było na nim napisane "Szczesliwy traf" Ale zeby mi wysylal w GET random no wlasnie kurde nie wiem jak to zrobic ![]() ![]() -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIe możesz zrobić sobie jakiegoś ukrtytego pola?
np.
i dopiero teraz dać ten przycisk?
Nie widzę sensu aby utrudniać sobie życie ;] -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak ale mam formularz nie post tylko GET i w adresie bede mial duzo niepotrzebnych badziewi
![]() -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to zrób tak jak szanowny kolega shpyo polecił, czyli zrób pole ukryte i zamiast:
Nazwij formularz:
i zrób przycisk: Musi działać. Pozdrawiam. A tak BTW: dlaczego musi być GET? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Takie rozwiazania to ja tez wymyslilem ale jak ja mam dwa przyciski submit i jeden ma
name="co" value="random" name="co" value="normal" I tak i nie moge zrobic 2 ukrytych ani nie moge uzyc <button> bo wtedy nie rozroznie jaka akcja czy random czy normal ![]() -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 02:44 |