![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Kombinowalem na rozne sposoby pytalem sie roznych osob jak mozna zrobic logowanie ze strony www do cpanela. Mianowicie podaje login i haslo na www naciskam zaloguj i otwiera sie nowa strona z cpanelem i jestem juz zalogowany. Moze robil to juz ktos kiedys i mogl by mi powiedziec ![]() Pozdrawiam Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi sie ze jezeli podajesz dobra domenke np.
xxx.pl i haslo do niej i pass i nie loguje Cie do wlasciwego panelu wiec musiales podac zły pass lub log lub obydwie wartosci... jezeli dobrze zrozumiałem ![]() pozdraiwam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
haha :Ddd
nie ;> chodzilo mi o to ze jest formularz logowania na mojej domowej stronie a nie ze trzeba wejsc na linka ( http://twoja_domena.pl/cpanel/ ) i dopiero sie logowac. Pozdrawiam Łukasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Sabistik 22.10.2005, 08:51:47 |
|
|
![]()
|
|
wlasnie o to mi chodzilo
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tego port :2082 ew :2083 na ssl ...
-------------------- Nie chce pieniedzy, diamentow, tulipanow i fasoli!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wystarczy wejsc na strone cPanel (www.cpanel.com) i mamy gotowe rozwiazanie:
i na dodatek bezposrednio od producenta ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:17 |