![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może mi ktoś powiedziec jak uzywac na swojej stronie SSL aby operacje na niej były zabezpieczone? Prowadze sklep internetowy i bardzo by mi się przydało zabezpieczenie tranzakcji przy użyciu SSL a na forum nie znalazłem takich informacji. Prosiłbym może o jakiś link do jakiegos artykułu czy coś. Z góry dzięki.
Ten post edytował MOniToR 2.10.2005, 14:11:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem SSL nie ma nic wspólnego z php tak więc przenoszę na Hydepark..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hmm to z czym SSL ma coś wspólnego? bo wątpię żeby z hydeparkiem
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SSL to protokół wykorzystywany do bezpiecznego logowania,tak więc nie ma nic wspólnego z php
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezeli chodzi o obsluge to sa posty na forum... np:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=35975 chociazby tutaj... tylko na koncie musisz miec SSL... a to juz hydepark. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
SSL to protokul komunikacyjny tak jak HTTP czy FTP za pomoca niego sa przesylane dane a w php nic z nim nie robisz
![]() zeby go miec musi go udostepniac serwer -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:19 |