![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej! Mam za zadanie wykonac galerie zdjec, na ktorej dodatkowo mozna zostawiac komentarze do zdjec, a takze do ktorej ma byc doczepiony swojego rodzaju weblog - znowu komentowanie, archiwum notek, itd.
Szkielet galerii jest juz gotowy - pozostalo to czego zrobic nie umiem, czyli wlasnie te komentarze i blog. Strone robie w Html, zupelnie nie znam php i nie wiem od czego zaczac. Kiedy czytam podreczniki internetowe - nic z tego nie rozumiem, a html znam przeciez niczego sobie - wydawalo mi sie ze nie jestem najglupsza. Bardzo bardzo prosze o pomoc w wykonaniu komentarzy na strone. zostawiam wszelkie namiary: #gg: 7413178 slayspeed@yahoo.com do rozmow bezposr. jeste dostepna tez w skype za okazana pomoc postaram sie odwdzieczyc jak potrafie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może przeszukaj w googlach o komentarzach i galeriach(duzo jest tutków)
![]() Btw. Ucząc sie php musisz też CHCIEĆ zrozumieć go ![]() -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 13:44 |