![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam chcę zrobić stronę zgodną z xhtml 1.1 i nie mogę sobie poradzić ze zmianą tła, zmiana tła mi działa ale walidator się czepia bo nie może występować bgcolor którego nie wiem jak sie pozbyć.
Mam tabelkę z dwiema komórkami jedna jest zielona a druga czarna, jak teraz zrobić żeby po najechaniu na komórki zmieniało się tło całej strony. A przy wejściu strona niech bedzie zielona |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli główka pracuje to znajduje.. http://www.w3.org/TR/CSS21/colors.html
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ale nie chodzi mi o zastąpienia bgcolor na background-color. Jeśli tak zrobię to wtedy zmiana koloru tła strony nie działa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, teraz tylko muszę przerobić żeby po najechaniu ten kolor strony zostawał na stałe
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:08 |