![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaką książkę polecilibyście mi do nauki php 5 jeżeli:
1. Nieznam sie na programowaniu w żadnym języku, ani nigdy tego nie robiłem. 2. Chce sie nauczyc php 5 od podstaw. -------------------- PHP i MYSQL - początki :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do czynienia miałem tylko z jedną książką - "Biblia php 4" z helionu, bardzo mi pomogła. A tego co jest w PHP5 a niema w PHP4 (głównie OOP) - bez problemu douczysz się tego w internecie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A np.
php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Wyd.2. Vademecum profesjonalisty albo: php i MySQL. Tworzenie stron WWW. Wyd.3. Vademecum profesjonalisty Jak myślicie które wydanie uczy php od poczatku, a może oba wydania ? -------------------- PHP i MYSQL - początki :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakbyś klikną w szukaj i wpisał "php5", to znalazł byś to. W temacie założonym przeze mnie szanowny kolega micke_mech poleca książkę php 5 Nowe możliwości. Podpinam się do opinii, że to cudowna książka.
----edit by mike_mech---- mike_mech a nie micke_mech ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(TomASS @ 2005-09-30 22:19:06) szanowny kolega micke_mech poleca książkę php 5 Nowe możliwości. Podpinam się do opinii, że to cudowna książka. ksiazka dobra, ale raczej jak sie zna juz php4 i polecalbym do nauki od podstaw (zwlaszcza gdy ktos w ogole sie nie zna na programowaniu) -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:52 |