![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Watek stworzylem aby poswiecic go problemom ktore napotykam podczas nauki z ksiazki php i MySQL.
Na poczatek mam problem z komenda fopen.
w efekcie uzycia kazdej z komend otrzymuje taki komentarz: Cytat Warning: fopen() expects at least 2 parameters, 1 given in /mnt/storage/users/k/a/d/kadamuso/przetworzzamowienie.php on line 65 ![]() ----edit---- Prosze używać bbCode do wstawiania kodów źródłowych. Tym razem poprawiłem. ~mike_mech -------------------- kadamuso
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ponieważ w fopen" title="Zobacz w manualu php" target="_manual używasz kropki do separacji poszczególnych argumentów w tej funkcji zamiast przecinka, zobacz jak to wygląda w manual'u. Pozdro! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heh, w ksiazce podali kropki zamiast przecinkow.
![]() -------------------- kadamuso
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. bbCode! Choć to już poprawiłem.
2. Nie pisz w temacie tytułu książki! 3. Jeden wątek służy do rozwiązania jednego problemu no chyba że jest ich klika bbardzo silnie ze sobą związanych. Nie służy do rozwiązywania wszystkich problemo jakie napotkasz. Z tego powodu zamykam. Czekam na PW z poprawnym tytułem, wtedy otworzę. Nie każ mi zbyt długo czekac bo wątek zostanie usunięty. P.S. Mam tą książkę i kwestią jest ich dziwnie drukowana czcionka, oni tak pisza przecinki :/ ----edit---- Otwieram. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 04:13 |